تولید روغن رکورد زد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

تولید روغن رکورد زد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شریفی، دبیر انجمن روغن نباتی از تولید کم سابقه روغن در اردیبهشت خبر داد و گفت: در اردیبهشت ماه تولید روغن به ۲۰۳ هزارتن رسید که در طول ۴۰ سال گذشته تولید در اردیبهشت بیش از ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزارتن نبوده است.

شریفی با بیان اینکه کارخانجات روغن با ظرفیت بالا مشغول فعالیت هستند، افزود: موجودی روغن خام در بنادر و مخازن کارخانجات به میزان کافی وجود دارد، ضمن اینکه دولت از مخازن استراتژیک مقدار قابل توجهی روغن در اختیار کارخانجات قرار داده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه مقدار زیادی از مطالبات کارخانجات تسویه شده است، گفت: مابقی مطالبات در حال تسویه است و همواره روند تولید مطلوب است. البته گزارش‌های می‌رسد که در برخی شهرها، برخی واحدهای اجرایی و اوزان ممکن است وجود نداشته باشد، اما در نگرش کلان براساس آمار تولید و موجودی‌ها چشم انداز امیدوار کننده ای در خصوص روغن برای ما ترسیم می‌کند.

وی نیاز و مصرف ماهانه روغن کشور ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: در ۶ ماهه اول بواسطه گرم شدن هوا، مصرف کاهش می‌یابد. اما کل مصرف در طول سال ۲ میلیون تن است که براین اساس متوسط مصرف ماهانه ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزارتن است که به نظر می‌رسد در ۶ ماهه اول فراتر از ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزارتن نرود، درحالیکه ۲۰۳ هزارتن تولید داشتیم.

دبیر انجمن روغن نباتی ادامه داد: برنامه افزایش توزیع روغن به طور کلی در سطح کشور وجود دارد و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

هم اکنون به واسطه افزایش تقاضا روغن تولید شده مستقیماً وارد چرخه عرضه به مردم می‌شود.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرکالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی ۷، ۸ و ۹ مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر شارژ شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربسیج ظرفیت‌های قانونی مجلس برای تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی

سازمان دامپزشکی با درک از اهمیت پایداری تولید در تامین امنیت غذایی، هم‌افزایی با نهادهای ذی‌ربط و بهره‌گیری از پشتیبانی‌های قانونی نمایندگان مجلس را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرورود صندوق‌ها به خرید محصولات استراتژیک کشاورزی بررسی شد

در نشستی تخصصی با هدف تحول در حکمرانی مالی کشاورزی و حمایت از تولید داخلی، ورود صندوق‌های حمایتی سرمایه‌گذاری به خرید محصولات استراتژیک و ساماندهی ساختار صندوق‌های تخصصی حوزه زراعت بررسی شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربهره‌برداری از سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها تسریع شود

رئیس سازمان حفظ نباتات در ارزیابی دقیق بخش‌های آماده‌ به‌کار سامانه جامع هوشمند سموم و آفت‌کش‌ها، بر لزوم تسریع در بهره‌برداری نهایی و انطباق کامل ابزارهای فنی با اهداف راهبردی تاکید کرد.