سند «ماموریت-وظایف اساسی» وزارت جهاد کشاورزی تصویب شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۶ تیر , ۱۴۰۴

سند «ماموریت-وظایف اساسی» وزارت جهاد کشاورزی تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در جلسه شورای‌عالی اداری به ضرورت اصلاح ساختار سازمانی نهادهای مختلف کشور اشاره کرد و گفت: فعالیت و ساختار سازمانی باید بر اساس اهداف کلی و مأموریت‌های یک سازمان تعریف تا میزان نیروی انسانی و امکانات لازم برای رسیدن به اهداف سازمانی تعیین شود؛ در این مسیر می‌توان از الگوهای بین‌المللی و استانداردهای علمی مدیریتی کمک گرفت.

در این جلسه که معاون اول رئیس جمهور، رؤسای سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، کشور و آموزش و پرورش، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مبانی و روش اجرای جز (۱) بند الف ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور به منظور چابک‌سازی دولت از طریق اصلاح ساختارهای میانی تأیید شد که بر این اساس، وظایف خارج از مأموریت ذاتی دستگاه‌ها و تشکیلات موازی و غیر ضرور شناسایی و حذف می‌شود.

همچنین در این جلسه و در راستای ارتقای بهره‌وری، چابک‌سازی و کاهش هزینه‌های دولت، سند «ماموریت-وظایف اساسی» وزارت جهاد کشاورزی همراه با «الزامات اصلاح ساختار کلان» موضوع جز (۱) بند الف ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور تصویب شد.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهربرداشت بیش از ۲۲ هزار تُن گندم از مزارع زرقان

زرقان- سرپرست فرمانداری زرقان گفت: کشاورزان این شهرستان تا روز سوم تیرماه، بیش از ۲۲ هزار تُن گندم تولیدی خود را به شش مرکز خرید گندم تحویل داده‌اند.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرقیمت سیب‌زمینی نصف شد

رئیس اتحادیه بارفروشان از ثبات قیمت میوه و صیفی خبر داد و گفت: قیمت سیب‌زمینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین غذای مردم طی چند روز گذشته بیش از ۵۰ درصد کاهش یافت.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرحمله رژیم صهیونی به کشور و شوک‌های مثبت به اقتصاد ایران

اعتقاد راسخ داریم با توجه به تجارب گذشته حمله ددمنشانه رژیم صهیونی، شوک های مثبتی به اقتصاد ایران خواهد داد و ساختار اقتصادی کشور از واردات‌محور به تولیدمحور تغییر جهت خواهد داد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهر۴۴ درصد خرید تضمینی گندم از سوی مراکز تعاون روستایی انجام شد

شبکه تحت پوشش سازمان تعاون روستایی تاکنون موفق شده است حدود ۴۴ درصد از مجموع ۴ میلیون تن گندم مازاد خریداری‌شده توسط دولت را از حدود ۱۵۰ هزار کشاورز تأمین کند.