صید تجاری ماهیان خاویاری دریای خزر ممنوع است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴

صید تجاری ماهیان خاویاری دریای خزر ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا عباسپور نادری، مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران از صید ۱۰ تن ماهیان خاویاری در راستای انجام تحقیقات، بازسازی ذخایر و احیای ذخایر از دریای خزر طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: از این میزان ماهی صید شده، ۹۴۴ کیلو خاویار برای انجام عملیات تحقیقاتی و بازسازی ذخایر، استحصال شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ذخایر ماهیان خاویاری در وضعیت حساس و تحت مدیریت پنج کشور حاشیه دریای خزر قرار دارد، افزود: با توجه به توافق سران پنج کشور حاشیه دریای خزر، صید تجاری این گروه از ماهیان استخوانی دریای خزر همچنان ممنوع است.

به گفته مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، صید ماهیان خاویاری دریای خزر در کشور به طور محدود با هدف تحقیقاتی، بازسازی و تکثیر ذخایر انجام می‌شود، به طوری که صید این گونه ماهیان باارزش طی سال‌های اخیر تقریباً ثابت بوده است.

وی یادآور شد: صید ماهیان خاویاری هر ساله از اوایل مهر ماه در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان انجام می‌شود.

عباسپور نادری به حضور صیادان غیرمجازی اشاره کرد که در طول فصل صید اقدام به صید ماهیان خاویاری می‌کنند و بیان کرد: حضور مستمر یگان حفاظت شیلات در دریای خزر سد بزرگی برای رسیدن اهداف این صیادان غیرمجاز محسوب می‌شود.

سرخط اخبار در انتظار انتشار خبرگزاری مهر

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرقیمت مصوب برنج در بازار اعلام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران گفت: برنج هندی با قیمت مصوب ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان و برنج پاکستانی به قیمت ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سازمان میادین و بنکداری‌ها موجود است.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرممنوعیت فصلی واردات برنج لغو شد

با تصمیم هیئت وزیران و به‌منظور تأمین به‌موقع نیاز بازار، حکم مربوط به ممنوعیت فصلی واردات برنج در سال ۱۴۰۴ لغو شد.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرنوری قزلجه: فرهنگ و تمدن ما اجازه نمی‌دهد زیر یوغ استکبار باشیم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: استقلال داشتن در دنیا هزینه دارد؛ فرهنگ و تمدن ما به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد که زیر یوغ استکبار باشیم. این جنگ بین حق و باطل همیشه وجود داشته و خواهد داشت.

در انتظار انتشار خبرگزاری مهرساماندهی صندوق‌های خرد، گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان بر ساماندهی صندوق‌های خرد تاکید کرد و گفت: ساماندهی این صندوق‌ها گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری کشور است.