بسته ویژه صمت برای جبران خسارت صنایع امروز تصویب می شود؟ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴

بسته ویژه صمت برای جبران خسارت صنایع امروز تصویب می شود؟

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در هفته‌های اخیر برای متقاعد کردن دولت در خصوص کاهش اثرات ناشی از قطع برق و گاز و کمبود گازوئیل بر تولید، اقدامات مهمی را در پیش گرفته و توانسته است اضلاع تأثیرگذار در دولت را برای تصویب بسته ویژه حمایت از صنایع در برابر ناترازی انرژی متقاعد کند.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که قرار است بسته پیشنهادی وزیر صمت امروز چهارشنبه در دولت به تصویب برسد و ابلاغ شود.

براساس گزارشی که محمد اتابک به دولت داده است برق تحویلی به صنایع در ۶ ماهه نخست امسال ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است و زمان ازدست‌رفته صنایع برای تولید که پارسال ۱۴ درصد بود به ۲۲ درصد رسیده است، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز سال ۱۴۰۳ شعار و هدف «جهش تولید با مشارکت مردم» را برای امسال تعیین کرده‌اند.

در این گزارش با اشاره به اینکه صنایع پتروشیمی، فولاد و سیمان سهم ۴۲ درصدی در ارزش افزوده کل بخش صنعت و ۵۱ درصدی در کل صادرات غیرنفتی کشور دارند، تأکید شده است: عدم‌النفع ناشی از تولید ازدست‌رفته صنایع عمده کشور ناشی از اعمال محدودیت برق، فقط در تابستان ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۷۳٫۵ همت بوده است.

در طراحی این بسته حمایتی ابعاد مختلفی از جمله تسهیلات در پرداخت حق بیمه، مالیات سررسیدشده، امهال در پرداخت اقساط وام‌ها و… پیش‌بینی شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازارعبور قیمت برنج ایرانی از مرز ۲۳۰ هزار تومان / چه کسانی از افزایش قیمت برنج سود می‌برند؟

بازار برنج طی ماه‌های اخیر با نوسان قیمت قابل توجهی مواجه شده و روند صعودی قیمت‌ها، فشار مضاعفی بر معیشت خانواده‌های ایر...

اقتصاد و بازارصادرات ۸.۲ میلیارد دلاری ایران در ۲ ماه

صادرات غیر نفتی ایران در دو ماهه نخست سال جاری به میزان ۲۴ میلیون و ۶۲۲ هزار تن و به ارزش ۸ میلیارد و ۲۴۱ میلیون دلار رسید.

اقتصاد و بازارفرار مالیاتی؛ زنگ خطری برای بودجه و توسعه اقتصادی ایران

به گفته تحلیل‌گران، فشار مالیاتی عملاً بر دوش فعالان شفاف و طبقات حقوق‌بگیر افتاده است که این مسئله پیامدهایی فراتر از کسری بودجه دارد.

اقتصاد و بازارابهامات مالیات بر درآمد برطرف شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور بخشنامه‌ای برای رفع ابهامات مالیاتی مرتبط با استاندارد حسابداری شماره ۳۵ (مالیات بر درآمد) ابلاغ کرد.