وزیر بهداشت، با اشاره به نقش دکتر شیبانی در تشکیل هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، به خدمات هیأت امنا در دوران کرونا اشاره کرد.
در این مراسم که صبح سه شنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۲، در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، وزیر بهداشت به همراه جمعی از مدیران حوزه سلامت و…، حضور داشتند.
در ابتدا، سید حسین صفوی رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، در سخنانی به تشریح اهداف تشکیل هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران پرداخت و گفت: فراهم سازی زمینه معالجه همه بیماران در داخل کشور به منظور صرفه جویی ارزی در هزینههای درمانی، بی نیاز کردن کشور از اعزام بیماران به خارج از کشور و ایجاد هر گونه تسهیلات برای واحدهای درمانی داخل کشور و تجهیز آنها، از جمله وظایف و اهداف هیأت امنا است.
وی افزود: این نهاد با نیت خیرخواهانه دکتر شیبانی، با هدف کاهش هزینههای اعزام بیماران به خارج از کشور، تشکیل شد.
صفوی ادامه داد: موضوع سلامت و امنیت، رابطه تنگاتنگی با همدیگر دارند و از همین رو، تلاش شده از طریق هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، سلامت مردم و بیماران را تأمین کنیم.
وی گفت: فراهم نمودن فناوریهای دنیا در ایران، موجب شده پیچیدهترین اعمال جراحی و درمانی در کشور رقم بخورد.
صفوی افزود: در دو سال گذشته با حمایت وزارت بهداشت، تجهیز بیمارستانها عمدتاً در مناطق محروم، با حمایت هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران صورت گرفته است.
وی گفت: خرید بیش از ۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی از تولیدات داخلی، یکی دیگر از اهداف هیأت امنا در حمایت از صنعت تجهیزات پزشکی کشور است.
صفوی افزود: هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، آمادگی دارد از شرکتهای دانش بنیان در داخل کشور حمایت کند.
در ادامه این مراسم، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت گفت: یک جمله از رهبری در خصوص دکتر شیبانی که فرمودند ایشان مجاهدی خستگی ناپذیر بودند؛ جایگاه این بزرگوار را به خوبی نشان میدهد. همچنین، یکی از ویژگیهای اخلاقی ایشان، مردمی بودن و ساده زیستی این بزرگوار بود.
وی افزود: یکی از کارهای بسیار ماندگار دکتر شیبانی، تشکیل هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران بود.
وزیر بهداشت ادامه داد: ما هیأت امنا را به عنوان یک نهاد انقلابی میشناسیم که به عنوان بازوی کمکی وزارت بهداشت در تأمین نیازهای درمانی کشور اقدام میکند.
وی افزود: امروزه ما به عنوان یک ذخیره راهبردی به هیأت امنای صرفه جویی ارزی نگاه میکنیم که میتواند در مقابله با تحریمها، به ما کمک کند.
عین اللهی گفت: در دوران کرونا، هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران توانست ۲۰۰ میلیون دلار واکسن وارد کند.
وی افزود: در دوران سخت کرونا، هیأت امنا به شکل کاملاً انقلابی، به تأمین تجهیزات و داروهای مورد نیاز کمک کند.
وزیر بهداشت گفت: هیأت امنا توانسته ۲۸۰ دستگاه سرمایهای سنگین را در مناطق محروم کشور تأمین کند.
وی افزود: ما توانستیم ۲۰۰۰ دستگاه کاشت حلزون شنوایی را با کمک هیأت امنا تأمین کنیم و به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار دهیم.