پیشگیری از کرونا در نانوایی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

پیشگیری از کرونا در نانوایی

نان یکی از اصلی‌ترین بخش‌های سبد غذایی خانوار ایرانی است؛ اما حالا با افزایش شیوع ویروس کرونا، در صورت پخت غیربهداشتی ممکن است جان هموطنان را به خطر بیندازد. در این اینفوگرافیک به چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در نانوایی‌ها و مواردی که کارکنان نانوایی و مشتریان باید رعایت کنند اشاره شده است.

سرخط اخبار اینفوگراف
اینفوگرافیک

اینفوگراف۱۰ مشکل اقتصادی پیش‌روی جهان پس از شیوع کرونا

مجمع جهانی اقتصاد بر اساس نظرسنجی که از ۳۴۷ تحلیل‌گر انجام داده، ۱۰ ریسک اقتصادی در دوره ۱۸ ماهه پس از شیوع کوئید-۱۹...