طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

به مناسبت ۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی طرح تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده همزمان با ۱۴ استان کشور به صورت ویدئو کنفرانس در مرودشت فارس آغاز شد.
مهندس مدیرکل دامپزشکی فارس در حاشیه اعطای ارتقا نامه کیفیت بهداشتی به صاحب یکی از کشتارگاه‌های صنعتی فارس در مرودشت گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک طرح ملی است و برای بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت به گروه‌های A، B و A+ درجه بندی می‌شود.

برچسب ها: