امروز : یکشنبه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۰

ایمنی مواد غذایی در برابر کرونا

برای خُرد کردن کردن گوشت خام و غذا‌های پخته از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنید، در فاصله بین دست زدن به مواد غذایی خام و غذایی پخته دست‌هایتان را بشویید، از خوردن حیوانات بیمار و آن‌هایی که بر اثر بیماری مرده‌اند، خودداری کنید، اگر فرآورده‌های گوشتی را درست آماده شوند و به طور کامل پخته شوند حتی در مناطق که ابتلا به عفونت کرونا ویروس جدید شیوع دارد می‌شود با خیال راحت از غذا‌های گوشتی استفاده کرد.

 

 

نظر شما